Se och göra

När du bor på hotell i Helsingborg finns det mycket att se och göra under ditt besök. Här kommer några exempel på vad som finns i underbara Helsingborg.

Stränder

Stränder löper längs cirka 25 kilometer av Helsingborgs kust. Detta ger besökarna flera unika möjligheter och många av stränderna kan nås från centrala Helsingborg. Du kan ta ett dopp på och koppla av i solstolar som palmer vajar längs sandstranden, eller ta en simtur vid någon av de andra stränderna i centrum, som Örestadsbadet och Järnvägsmannens bad på Gröningen.

Bibliotek

På biblioteken i Helsingborg kan du låna böcker och delta i olika evenemang. På Stadsbiblioteket i Stadsparken kan du också koppla av med en kopp kaffe och en god kaka. Det finns också flera andra bibliotek runt om i kommunen och du kan låna böcker gratis. Du behöver bara ett lånekort, och det är också gratis. Dock kan biblioteket ta betalt för avlägsna lån, dvd lån, utskrifter och saker av detta slag men detta är mycket bra sätt att fördriva tiden när du bor på hotell i Helsingborg.hotell Helsingborg