Hotell Viking By Maxwell

boka hotell i HelsingborgDetta underbara hotell hittar du endast 5 minuters promenad från Helsingborgs centralstation, hamnen och det medeltida tornet Kärnan. Det erbjuder gratis Wi-Fi och gratis te / kaffe och frukt.

Hotell Viking By Maxwells individuellt designade rum har en blandning av antik och modern inredning. Alla rum har kabel-TV, minibar och ett skrivbord. Vissa har balkong.

Hotellets har en fin middagsrestaurang och bar, Lilla Hotellbaren, som erbjuder en härlig meny med spanska tapas. Helsingborgs stadsteater ligger mindre än en 5-minuters promenad från Hotell Viking. Personalen kan rekommendera andra sevärdheter i området och närliggande restauranger och butiker.hotell Helsingborg

Hotell Viking By Maxwell ger dig en härlig upplevelse med en personlig touch i centrala Helsingborg.

Hotellets försöker att skapa en miljö som står för den gäst som uppskattar individualitet, val, service och en personlig touch och allt detta i en informell, avslappnad och hemtrevlig miljö, där hotellets professionella personal gör allt för dig som gäst med glimten i ögat.
Slappna av i detta vackra, vänliga och centralt belägna hotell med personligt utvalda möbler. Hotel Viking By Maxwell har 49 underbart designade rum med hög komfort.

Du hittar en trevlig avkopplande lounge och en intim restaurang och bar som erbjuder god mat och väl utvalda drycker. Intill hotellet hittar du hela sortimentet Helsingborg har att erbjuda från butiker, restauranger, golfbanor, kulturevenemang och färjan till Danmark.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.

spacer