Cityvandrarhemmet

boka hotell i HelsingborgDetta underbara vandrarhem hittar du 300 meter från Helsingborgs centralstation och färjeterminalen. Det erbjuder gratis Wi-Fi och ett fullt utrustat gemensamt kök. Rummen har platt-TV och kylskåp.

De moderna rummen på Cityvandrarhemmet har delat badrum i korridoren.

Söderpunktens shoppingcenter och shoppinggatan Södergatan ligger precis runt hörnet från Cityvandrarhemmet. Dunkers Kulturhus och Helsingborgs medeltida torn Kärnan, ligger inom 15 minuters promenad.boka vandrarghem i Helsingborg

Cityvandrarhemmet ligger i centrala Helsingborg. Nära Knutpunkten där du kan gå vidare via båtar eller tåg. Restauranger och nattliv utanför dörren.

En bättre plats i centrala Helsingborg kan inte hittas då du har gångavstånd till alla attraktioner. Runt hörnet hittar du caféer, pubar och restauranger som serverar frukost, lunch och middag till ett rimligt pris. Dessutom är det inte en lång promenad till ”Söderpunkten” om du vill göra viss shopping.

Cityvandrarhemmet har 29 rum i olika storlekar, allt från enkelrum upp till 8-bäddsrum. Från och med 2010 ärrummen nyrenoverade med bra faciliteter. Cityvandrarhemmet erbjuder boende som lämpar sig för både enskilda, mindre sällskap och större grupper i en avslappnad, internationell atmosfär.

I våra rum du bor ensam, men delar dusch och toalett med andra i korridoren. I det praktiska och välutrustade köket kan du göra frukost och lättare måltider.

Alla sängar fick en kudde och en filt. Sängkläder och handdukar hyrs ut (55 kr) eller så kan du ta din egen med dig. Gratis WiFi för alla gäster finns i lobbyn. Städning ingår i priset. Cityvandrarhemmet är rök och djurfritt.

Klicka här för att se mer bilder på boendet.

spacer