Scandic Helsingborg Nord

boka hotell i HelsingborgBeläget 5 km från Helsingborgs centrum hittar du detta underbara hotell 15 minuters bilresa från Helsingborgs färjeterminal. Gästerna kan njuta av gratis Wi-Fi, gratis parkering på plats och en inomhuspool.

Alla de härliga rummen på Scandic Helsingborg Nord erbjuder satellit-TV och ett skrivbord. De är klassiskt inredda och har trägolv.

Hotellets Berga Bistro och Café serverar nordiska och internationella rätter. Andra faciliteter inkluderar ett mysigt bibliotek i barområdet och en lekplats. Access är fri till Scandics underbara bastu och gym.

Fredriksdalsteatern, utomhusteater är en 8-minuters bilresa från Scandic Helsingborg Nord. Hotellets personal kan rekommendera andra sevärdheter och aktiviteter, såsom Vasatorps Golfklubb, 4 km bort.hotell Helsingborg

Utforska Helsingborg från Scandic Helsingborg Nord Hotel, bara 5 km från centrum och lokala attraktioner. Ät i Berga Bistro medan barnen roar sig i lekrummet, eller varva ned i bastun, pool och gym. För dig som är på affärsresa är det enkelt med 12 mötesrum för 2-180 personer och trådlöst internet i allmänna utrymmen.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.

spacer