Elite Hotel Mollberg

boka hotell i HelsingborgVälkommen till Hotel Mollberg, det äldsta hotellet i Sverige, med anor från fjortonde århundradet med en gammal tradition som hotellet håller tillsammans med varm gästfrihet. Känn historiens vingslag i hotellets vackra reception och lobby. Du hittar hotellet mitt i centrala Helsingborg, och när du bor här vill hotellet att du verkligen ska kunna njuta av dig själv och känna dig som hemma. hotellets ambition är att ge dig personlig förstklassig service. boka hotell i HelsingborgDetta fina hotell ligger i en charmig 1300-talsbyggnad mitt i Helsingborg och här erbjuder Elite Hotel Mollberg rum med en unik klassisk inredning och smakfull inredning. Gratis Wi-Fi finns tillgängligt.

Rummen på Elite Mollberg Hotel är väldigt stora för att vara hotellrum och de har bekväma sängar med extra stora kuddar. En minibar, skrivbord och kabel-TV finns också.

Gästerna kan njuta av god mat i hotellets brasserie. The Bishop Arms erbjuder en mängd olika öl, whisky och snacks i en engelsk atmosfär. En smakfull frukostbuffé serveras varje dag.

Hotellet ligger en 10-minuters bilresa från Sofiero slott. Helsingborgs centralstation ligger 400 meter från hotellet.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.

spacer