Comfort Hotel Nouveau

boka hotell i HelsingborgCentralt beläget i Helsingborg, är detta moderna hotell bara 7 minuters promenad från Helsingborgs färjeterminal och centralstation. Det erbjuder gratis Wi-Fi och fri tillgång till inomhuspool och bastu.

Kabel-TV finns i varje Comfort Hotel Nouveau rum, tillsammans med modern inredning och djärv, konstnärlig inredning.

Entre, hotellets egen restaurang, serverar frukost och lunch i en ljus och färgglad miljö. Traditionella svenska och internationella rätter erbjuds, liksom en lounge.

Comfort Hotel personal är alltid villig att rekommendera närliggande restauranger, barer och butiker. Både Kärnans medeltida torn från 1300-talet och Stadshuset ligger mindre än 15 minuters promenad bort.boka hotell i Helsingborg

Bara några minuters promenad från tåg/färja/bussterminalen ”Knutpunkten” hittar du som sagt detta fina hotell, men det är inget vanligt hotell i stadens centrum. Här hittar du inte texturerat, tapetserade korridorer med döda människor som stirrar ut ur förgyllda ramar.

Comfort Hotel Nouveau lovar dig en hotellupplevelse som är samtida, urbana och effektiva – och bra värde för pengarna.

Frukost är gratis och serveras stolt med ett leende. Och på söndagar kan du njuta av en lång och maklig frukost ända fram till klockan 12.

Om du föredrar att utforska utbudet av en av Sveriges ledande matstäder, hittar du Helsingborgs gourmet hotspots i närheten. Hotellets vänliga personal kommer att vara glada att hänvisa dig till deras favorit restauranger och barer.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.

spacer