Designgalleriet H31

Det finns flera olika gallerier runt om i landet som alla lockar med inspiration och verk av både internationella och svenska konstnärer. Galleri H31 hette tidigare Ram & Konst men bytte namn samtidigt som man utvecklade sin verksamhet. Oftast förändras utställningarna med jämna mellanrum vilket gör att man kan besöka samma galleri vid flera tillfällen utan att se samma utställning.

För den som är intresserad av konst och vill lyfta den även i sitt eget hem finns det mycket att tillgå via nätet. Konstverk behöver inte vara dyra för att tillföra något. Många väljer verk helt efter dess färger och den känsla som förmedlas. Idag finns fin konst till en billig penning på nätet både i form av original och signerade reproduktioner. Gillar du klassiska verk så finns ofta reproduktioner att köpa på galleri eller i andra butiker. När det kommer till inredning i hemmet är det bara att vara kreativ. Konsten bör harmoniera med din övriga stil men det är också snyggt om den sticker ut på något sätt. Valet av verk är egentligen bara en fråga om smak och tycke.

Är man intresserad av konst kan man även handla tavlor online från Luce Art Paintings snabbt och smidigt och till bra priser.

Handplockade verk

På galleri H31 står formgivaren i fokus. Man lyfter ting och udda verk i både stora och små format. Ofta är de skapade i en mindre upplaga vilket gör dem mer exklusiva. Här finns skulpturer och glaskonst av välkända konstnärer. Galleriet har också en egen ramverkstad där all inramning sker. För den som är intresserad av vilka verk som visas just nu är det bara att besöka galleriets hemsida. Där kan man även göra intresseanmälningar på de utvalda verken från bland andra Ernst Billgren och William Sweetlove.

För mer information om Galleri H31 klicka här så kommer du direkt till hemsidan och verken.

När du hänger upp tavlor på din egen vägg kan det vara bra att ha en tanke på hur du hänger tavlorna. Just nu är det populärt att hänga flera tavlor på en och samma vägg och skapa en så kallad tavelvägg. Häng inte tavlorna för långt i från varandra och välj gärna verk som på ett eller annat sätt passar ihop. Det kan vara att de har en liknande färgskala eller att ramarna går i samma stil. På detta sätt skapar du en helhet som lockar ögat. Om du är mer ombytlig av dig så kan du istället välja att hänga upp affischer eller posters med en mönstrad tejp. Även detta är väldigt populärt idag. Då kan du också byta ut verken enklare när du tröttnar eller vill ha variation.

Konstnärer låter ofta göra reproduktioner av verk som är populära och detta gör att fler kan få tag i dem och hänga dem på sina väggar. Låt kreativiteten flöda och välj verk som passar in i ditt hem och din personlighet.