Best Western Plus Hotel Helsing

boka hotell i HelsingborgI en härlig byggnad från sent 1800-tal hittar du detta hotell i Helsingborg bredvid tornet Kärnan. Det har klassiskt inredda rum, en elegant restaurang, en populär champagnebar och gratis Wi-Fi.

Gästerna på Best Western Hotel Helsing kan bo i antingen ett rum eller en lägenhet. Varje typ har högt i tak, stora fönster och en platt-TV med kabel.

Hotellets restaurang, Helsing Mat & Bar, har en imponerande matsal med glastak. DJ nätter är på fredagar och lördagar. Den avslappnade bistron står värd för regelbundna spelningar av levande musik.

Under de varma månaderna finns det en härlig uteservering på underbara Hotel Helsing. Gästerna kan också njuta av hela 2 bastur. Detta hotell är centralt beläget inom 300 meter från Helsingborgs hamn. Det är också mindre än en 10-minuters promenad från både Helsingborgs centralstation och Helsingborgs stadsteater.boka hotell i Helsingborg

Du hittar Best Western Helsing i hjärtat av Helsingborg, nära till shopping, restauranger, stränder och barer. Hotellet ligger mitt i den pulserande staden. Den har fyra stjärnor, 63 rum, alla inredda i klassisk men modern stil, som erbjuder ett härligt fullserviceboende med god mat, en utmärkt bar och ett utmärkt läge. Konferenser hålls i hotellets moderna anläggningar med en kapacitet på upp till 149 personer. Ge din vistelse det där lilla extra med en vinprovning eller en stund i den underbara spa-och relaxavdelningen.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.

spacer